Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of woning in Mechelen ontzorgen we je volledig. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Mechelen jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurontwerper bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte wordt volledig afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Mechelen.

High-end interieur voor jouw Mechelse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt een persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Mechelen totaal uitwerkt en opvolgt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele problemen: we houden je steeds op de hoogte. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Mechelse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of huis een upgrade gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Laat je bouwproject in Mechelen over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!