Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw onderneming of huis in Meerle ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Meerle jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Meerlese bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Meerlese project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt een persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Meerle totaal opvolgt en uitwerkt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Op die manier staan we in voor een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woning. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Meerle. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw zaak of huis behoefte aan vernieuwing? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Meerle over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!