Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw woning of onderneming in Melden is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Melden jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal overnemen. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Meldense bouwproject?

High-end interieur voor jouw Meldense project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Melden helemaal uitwerkt en opvolgt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. De communicatie laten we telkens transparant verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of mogelijke problemen. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woonst of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Melden laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw huis of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Melden overlaten aan onze interieurarchitecten.