Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw woonst of onderneming in Meldert nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Meldert jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Meldert te laten stralen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia helemaal renoveren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Meldertse bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Meldertse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Meldert compleet uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en mogelijke problemen. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat opfrissing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Meldert over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!