Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw onderneming of huis in Melsbroek is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Melsbroek jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woning. Jouw bouwproject in Melsbroek laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Melsbroekse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Melsbroek helemaal opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig opknappen. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Melsbroekse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat vernieuwing gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Melsbroek om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.