Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurdesigner van jouw woning of zaak in Mendonk is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Mendonk jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Mendonkse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt van ons een persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Mendonk volledig opvolgt en ontwikkelt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele problemen: we houden je telkens op de hoogte. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig verbouwen. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Mendonkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een persoonlijke, warme stijl

Een goede interieurarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woning. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Mendonk te laten schitteren. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw onderneming of huis behoefte aan vernieuwing? Laat dan zeker van je horen. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Mendonk om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.