Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurarchitect van jouw zaak of huis in Merelbeke ontzorgen we je volledig. Dat doen we door het interieurplaatje compleet over te laten aan onze vakspecialisten. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Merelbeke jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan verschillende projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook helemaal renoreveren. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Merelbeekse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Merelbeekse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt een persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Merelbeke helemaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of eventuele moeilijkheden. Op die manier garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Als interieurdesigner probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. We stemmen iedere ruimte compleet af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woning. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Merelbeke. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw zaak of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Merelbeke overlaten aan onze interieurarchitecten.