Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurontwerper van jouw onderneming of huis in Mettekoven ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Mettekoven jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurontwerper creëert zijn of haar unieke stijl. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woonst. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Mettekoven.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Mettekoofse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Mettekoofse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt een persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Mettekoven volledig ontwikkelt en opvolgt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële complicaties. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw onderneming of huis behoefte aan vernieuwing? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Mettekoven over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!