Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw woonst of zaak in Middelburg nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Middelburg jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Middelburgse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Middelburg uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele complicaties. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Middelburgse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurontwerper bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woonst. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Middelburg laten schitteren. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw onderneming of woning nood aan een nieuw, fris interieur? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Middelburg om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.