Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw huis of onderneming in Mielen-boven-Aalst ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het interieurontwerp compleet over te laten aan onze professionals. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Mielen-boven-Aalst jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia totaal verbouwen. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Mielen-boven-Aalsterse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Mielen-boven-Aalsterse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Mielen-boven-Aalst totaal opvolgt en uitwerkt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële complicaties: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurontwerper streeft een compleet unieke stijl na. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of huis. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Mielen-boven-Aalst te laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woning behoefte aan vernieuwing? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Mielen-boven-Aalst!