Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of onderneming in Molenbeersel ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het interieurdesign compleet over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Molenbeersel jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Als binnenhuisarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woonst. De interieurarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Molenbeersel te laten schitteren.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal overnemen. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Molenbeerselse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Molenbeerselse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt een persoonlijke binnenhuisarchitect toegekend die jouw project in Molenbeersel totaal ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Of het nu gaat om potentiële moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je steeds op de hoogte. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan jouw onderneming of woning een nieuw, fris interieur gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Molenbeersel zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!