Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of huis in Montenaken ontzorgen we je totaal. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Montenaken jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Montenaakse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Montenaken helemaal opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke complicaties. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Al zin om jouw Montenaakse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en openbare ruimte. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Montenaken te laten schitteren. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw huis of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Kom dan zeker eens bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Montenaken overlaten aan onze interieurarchitecten.