Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw woonst of onderneming in Moorsel is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp helemaal over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Moorsel jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Moorselse project

Droom je van een smaakvol en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Je krijgt een persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Moorsel compleet opvolgt en ontwikkelt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele problemen. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een kwalitatieve interieurdesigner creëert zijn of haar unieke stijl. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: woonst of openbare ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Moorsel laten stralen.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. Wij konden al meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook helemaal renoreveren. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Moorselse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw onderneming of woonst nood aan een nieuw, fris interieur? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Moorsel zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!