Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of woning in Mopertingen ontnemen we al je zorgen. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Mopertingen jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een kwalitatieve binnenhuisarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt totaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een huis. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Mopertingen laten fonkelen.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Mopertingense bouwproject?

High-end interieur voor jouw Mopertingense project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Mopertingen totaal opvolgt en ontwikkelt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke problemen. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw huis of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Deel je ideeën dan zeker met ons. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Mopertingen over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!