Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw onderneming of woonst in Moregem ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het interieurdesign helemaal aan onze professionals over te laten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Moregem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurontwerper probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: woonst of publieke ruimte. De interieurarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Moregem te laten fonkelen.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal overnemen. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Moregemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Moregemse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Jouw persoonlijke interieurontwerper werkt je project in Moregem uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of mogelijke complicaties. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of huis een upgrade gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. Laat je bouwproject in Moregem over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!