Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurontwerper van jouw onderneming of huis in Muizen ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurplaatje helemaal aan onze vakspecialisten over te laten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Muizen jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig verbouwen. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Muizense bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook voor ons geldt die bewering. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We stemmen iedere ruimte totaal af op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woonst. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Muizen.

High-end interieur voor jouw Muizense project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Muizen totaal opvolgt en uitwerkt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat opfrissing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Muizen om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.