Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woning in Nederboelare ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Nederboelare jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als binnenhuisarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of huis. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Nederboelare te laten schitteren.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet verbouwen. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Nederboelaarse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Nederboelaarse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo jouw partner in crime. Jouw project in Nederboelare wordt totaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurarchitect. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en mogelijke moeilijkheden. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of huis een upgrade gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Nederboelare overlaten aan onze interieurarchitecten.