Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woonst in Nederename is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp compleet aan onze vakspecialisten over te laten. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Nederename jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Nederename laten schitteren.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Nederenaamse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo the place to be. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Nederename helemaal opvolgt en uitwerkt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. De communicatie laten we telkens transparant verlopen. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele problemen: we houden je altijd op de hoogte. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan verschillende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Nederenaamse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst wat vernieuwing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Nederename om tot een prachtig eindresultaat.