Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woning in Neerglabbeek ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het interieurontwerp helemaal over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Neerglabbeek jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Neerglabbeekse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toegekend die jouw project in Neerglabbeek totaal opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. De communicatie laten we telkens helder verlopen. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan verschillende projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal verbouwen. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Neerglabbeekse bouwproject?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een sterke interieurarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woning of publieke ruimte. Jouw bouwproject in Neerglabbeek laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw woning of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Neerglabbeek zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!