Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw woonst of onderneming in Neerhespen nemen we al je zorgen weg. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Neerhespen jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Neerhespense project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw project in Neerhespen wordt totaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurdesigner. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële moeilijkheden: we houden je telkens op de hoogte. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Al zin om jouw Neerhespense bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een persoonlijke, warme stijl

Een goede interieurontwerper streeft een compleet unieke stijl na. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of huis. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Neerhespen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw zaak of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je vereisten voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken zonder twijfel wat moois van je bouwproject in Neerhespen!