Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw huis of zaak in Neeroeteren is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Neeroeteren jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Neeroeterse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Neeroeteren volledig opvolgt en ontwikkelt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele complicaties: we houden je altijd op de hoogte. Je mag zeker zijn van een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet renoveren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Neeroeterse bouwproject?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een huis. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Neeroeteren te laten schitteren. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw huis of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Neeroeteren over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!