Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woonst in Neerwinden is het ons doel om je totaal te ontzorgen. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Neerwinden jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Neerwindse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw persoonlijke interieurontwerper werkt je project in Neerwinden uit en volgt alles op de voet. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en potentiële complicaties. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Al zin om jouw Neerwindse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als binnenhuisarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. We stemmen iedere ruimte compleet af op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woonst. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Neerwinden laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw huis of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Neerwinden over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!