Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw woonst of onderneming in Nerem ontzorgen we je totaal. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Nerem jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woonst of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. De interieurontwerper waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Nerem te laten stralen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Neremse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Neremse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw persoonlijke interieurdesigner werkt je project in Nerem uit en volgt alles op de voet. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. De communicatie laten we altijd helder verlopen. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw zaak of huis nood aan vernieuwing? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Laat je bouwproject in Nerem over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!