Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of woonst in Niel-bij-Sint-Truiden nemen we al je zorgen weg. Hoe we dat doen? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Niel-bij-Sint-Truiden jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Niel-bij-Sint-Truidense project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Niel-bij-Sint-Truiden compleet ontwikkelt en opvolgt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke problemen. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Niel-bij-Sint-Truiden laten fonkelen.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Niel-bij-Sint-Truidense bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat vernieuwing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Niel-bij-Sint-Truiden zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!