Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of onderneming in Nieuwerkerken is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Nieuwerkerken jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Nieuwerkerkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurdesigner probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woonst of openbare ruimte. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Nieuwerkerken te laten stralen.

High-end interieur voor jouw Nieuwerkerkse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Nieuwerkerken totaal uitwerkt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële problemen. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woning een upgrade gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Nieuwerkerken om tot een prachtig eindresultaat.