Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woning in Nieuwkerke ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Nieuwkerke jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Nieuwkerkse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt een persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Nieuwkerke compleet opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Of het nu gaat om eventuele complicaties of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig opknappen. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Nieuwkerkse bouwproject?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woning of openbare ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Nieuwkerke te laten schitteren. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat opfrissing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Laat je bouwproject in Nieuwkerke over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!