Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw zaak of woonst in Nieuwkerken-Waas ontnemen we al je zorgen. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Nieuwkerken-Waas jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Nieuwkerken-Wase project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt een persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Nieuwkerken-Waas volledig ontwikkelt en opvolgt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om eventuele moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal opknappen. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Nieuwkerken-Wase bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurdesigner streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. Jouw bouwproject in Nieuwkerken-Waas laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw zaak of woning behoefte aan een nieuw, fris interieur? Kom dan zeker eens bij ons langs. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. Laat je bouwproject in Nieuwkerken-Waas over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!