Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw woning of onderneming in Nieuwmunster nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Nieuwmunster jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Een persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte wordt compleet afgestemd op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Nieuwmunster laten fonkelen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Nieuwmunsterse project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. We wijzen je een persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Nieuwmunster helemaal uitwerkt en opvolgt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele moeilijkheden. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Nieuwmunsterse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw zaak of woonst behoefte aan vernieuwing? Kom dan zeker eens bij ons langs. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Laat je bouwproject in Nieuwmunster over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!