Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurdesigner van jouw woonst of zaak in Nieuwrode is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Nieuwrode jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. We stemmen iedere ruimte totaal af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en publieke ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Nieuwrode te laten stralen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Nieuwroodse project

Wil je graag een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt van ons een persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Nieuwrode totaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of mogelijke moeilijkheden. Op die manier staan we in voor een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan uiteenlopende projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal overnemen. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Nieuwroodse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw onderneming of huis behoefte aan vernieuwing? Kom dan zeker eens bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Nieuwrode overlaten aan onze interieurarchitecten.