Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw onderneming of huis in Nijlen ontzorgen we je totaal. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Nijlen jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede interieurdesigner creëert zijn of haar unieke stijl. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. We stemmen iedere ruimte helemaal af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woning of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Nijlen laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Nijlse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo the place to be. Jouw hoogst-persoonlijke interieurontwerper werkt je project in Nijlen uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. De communicatie laten we steeds transparant verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook helemaal renoreveren. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Nijlse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat vernieuwing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Je kan je bouwproject in Nijlen gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!