Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurdesigner van jouw woonst of zaak in Oekene ontzorgen we je compleet. Hoe we dat doen? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Oekene jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Oekense project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan moet je bij Okyo zijn. We wijzen je een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Oekene compleet uitwerkt en opvolgt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om mogelijke moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een kwalitatieve interieurontwerper creëert zijn of haar unieke stijl. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een huis of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Oekene te laten stralen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia helemaal verbouwen. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Oekense bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw onderneming of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Oekene om tot een prachtig resultaat.