Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw onderneming of huis in Oeren is het ons doel om je volledig te ontzorgen. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Oeren jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Oerense project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Oeren totaal uitwerkt en opvolgt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en mogelijke moeilijkheden. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte wordt volledig afgestemd op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woonst of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Oeren te laten schitteren.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal verbouwen. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Oerense bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw zaak of huis behoefte aan vernieuwing? Deel je ideeën dan zeker met ons. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. Laat je bouwproject in Oeren over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!