Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw huis of onderneming in Oevel is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Oevel jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Oevelse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Oevel uit en volgt alles op de voet. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. Of het nu gaat om mogelijke moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia totaal renoveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Oevelse bouwproject?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede interieurarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Ook wij gaan niet voor minder. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt totaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een woning. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Oevel laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw onderneming of woonst behoefte aan een nieuw, fris interieur? Laat dan zeker van je horen. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Oevel overlaten aan onze interieurarchitecten.