Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw huis of onderneming in Olen is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Olen jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Olense bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Olense project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Olen uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële problemen: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We zorgen er verder voor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: woning of publieke ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Olen te laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw zaak of woning een nieuw, fris interieur gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Olen hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!