Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woning in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek ontnemen we al je zorgen. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede interieurarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek laten fonkelen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Onze-Lieve-Vrouw-Lombeekse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Onze-Lieve-Vrouw-Lombeekse project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegewezen die jouw project in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek helemaal opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en mogelijke complicaties. Je mag zeker zijn van een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woonst of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Kom dan zeker eens bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!