Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als binnenhuisarchitect van jouw woning of onderneming in Onze-Lieve-Vrouw-Waver nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Onze-Lieve-Vrouw-Waver jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Onze-Lieve-Vrouw-Waverse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Onze-Lieve-Vrouw-Waver helemaal opvolgt en ontwikkelt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële complicaties. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een kwalitatieve interieurdesigner streeft een compleet unieke stijl na. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. We stemmen iedere ruimte totaal af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een woning. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Onze-Lieve-Vrouw-Waver te laten fonkelen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Onze-Lieve-Vrouw-Waverse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst wat vernieuwing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Onze-Lieve-Vrouw-Waver gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!