Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurontwerper van jouw zaak of woonst in Ooike ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Ooike jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Ooikse project

Wil je graag een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. We wijzen je een persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Ooike volledig ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële moeilijkheden. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een goede interieurdesigner streeft een geheel unieke stijl na. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: woning of publieke ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Ooike te laten stralen.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal overnemen. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Ooikse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat vernieuwing gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Ooike om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.