Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurarchitect van jouw zaak of woonst in Oostakker ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurplaatje compleet over te laten aan onze professionals. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Oostakker jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een huis. Jouw bouwproject in Oostakker laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Oostakkerse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Oostakker compleet opvolgt en uitwerkt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan uiteenlopende projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig verbouwen. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Oostakkerse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat opfrissing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken zonder twijfel wat moois van je bouwproject in Oostakker!