Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woonst in Oostende ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurontwerp volledig aan onze vakspecialisten over te laten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Oostende jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook totaal renoreveren. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Oostendse bouwproject?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt totaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en publieke ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Oostende te laten schitteren.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Oostendse project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Oostende compleet opvolgt en ontwikkelt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw huis of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Oostende!