Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of woning in Oostham is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Oostham jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Als interieurarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en publieke ruimte. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Oostham.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan verschillende projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Oosthamse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Oosthamse project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Jouw persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Oostham uit en volgt alles op de voet. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we telkens transparant verlopen. Of het nu gaat om eventuele problemen of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat vernieuwing gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Oostham overlaten aan onze interieurarchitecten.