Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw zaak of huis in Oostwinkel is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje compleet over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Oostwinkel jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Oostwinkelse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Oostwinkel helemaal opvolgt en ontwikkelt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële complicaties. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal overnemen. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Oostwinkelse bouwproject?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een kwalitatieve interieurdesigner creëert zijn of haar unieke stijl. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en publieke ruimte. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Oostwinkel. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat vernieuwing gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Laat je bouwproject in Oostwinkel over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!