Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurontwerper van jouw onderneming of huis in Opglabbeek is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp volledig over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Opglabbeek jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo draagt haar realisaties met trots. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet renoveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Opglabbeekse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Opglabbeekse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Jouw project in Opglabbeek wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele complicaties: we houden je telkens op de hoogte. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woning. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Opglabbeek. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan jouw onderneming of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Opglabbeek om tot een prachtig eindresultaat.