Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw huis of zaak in Opgrimbie is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp helemaal aan onze professionals over te laten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Opgrimbie jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Opgrimbiese bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een goede interieurontwerper streeft een compleet unieke stijl na. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of huis. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Opgrimbie te laten schitteren.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Opgrimbiese project

Droom je van een smaakvol en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt een persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Opgrimbie compleet opvolgt en ontwikkelt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële complicaties. Zo garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw onderneming of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Opgrimbie!