Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw zaak of huis in Opheers ontnemen we al je zorgen. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Opheers jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet opknappen. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Opheerse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Opheerse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw hoogst-persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Opheers uit en volgt alles op de voet. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of mogelijke problemen: we houden je steeds op de hoogte. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een sterke interieurdesigner creëert zijn of haar unieke stijl. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een woning. Jouw bouwproject in Opheers laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst een upgrade gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Laat je bouwproject in Opheers over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!