Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of woning in Oppuurs ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Oppuurs jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Oppuurse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere interieurontwerper bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woonst. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Oppuurs laten schitteren.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Oppuurse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt van ons een persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Oppuurs volledig opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële problemen: we houden je telkens op de hoogte. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw onderneming of huis nood aan vernieuwing? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. Je kan je bouwproject in Oppuurs gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!