Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw woonst of zaak in Opvelp nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Opvelp jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Opvelpse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegewezen die jouw project in Opvelp totaal opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële moeilijkheden. Op die manier garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet overnemen. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Opvelpse bouwproject?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurdesigner bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Opvelp te laten schitteren. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woning behoefte aan vernieuwing? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Opvelp hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!