Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurontwerper van jouw zaak of woonst in Opwijk nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Opwijk jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Opwijkse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Opwijk uit en volgt alles op de voet. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. De communicatie laten we steeds transparant verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of eventuele problemen. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurontwerper bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en openbare ruimte. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Opwijk te laten fonkelen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia helemaal opknappen. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Opwijkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woning of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Opwijk zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!