Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of woning in Orsmaal-Gussenhoven ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Orsmaal-Gussenhoven jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Orsmaal-Gussenhoven te laten stralen.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet opknappen. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Orsmaal-Gussenhoofse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Orsmaal-Gussenhoofse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Orsmaal-Gussenhoven wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurdesigner. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en potentiële complicaties. Je mag zeker zijn van een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw onderneming of woning nood aan een nieuw, fris interieur? Laat dan zeker van je horen. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Orsmaal-Gussenhoven om tot een prachtig resultaat.