Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurdesigner van jouw huis of onderneming in Oud-Heverlee nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Oud-Heverlee jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Oud-Heverleese project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Jouw persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Oud-Heverlee uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Verder verloopt de communicatie steeds op transparante wijze. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele problemen. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Oud-Heverleese bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurdesigner bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woning of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Oud-Heverlee. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat dan zeker van je horen. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Oud-Heverlee!