Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woning in Oudegem nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Oudegem jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Oudegemse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Oudegemse project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Oudegem volledig opvolgt en uitwerkt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële complicaties. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurdesigner streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. Jouw bouwproject in Oudegem laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw zaak of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Oudegem hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!